Project

به تناسب نوع طراحی وب سایتی که می خواهید ، سیستم های مدیریت محتوای مختلفی وجود داره اما وردپرس به دلیل رایگان بودنش محبوب ترین اونهاست. وردپرس نرم افزاری Open Source یا منبع باز است که در PHP نوشته شده و می توانید برای ایجاد یک وب سایت، وبلاگ یا برنامه های کاربردی استفاده کنید. طرح های زیبا، ویژگی های قدرتمند و آزادی برای ساختن هر چیزی که می خواید، وردپرس هم زمان هم رایگانه و هم راحت. %28 از دنیای وب از جمله وب سایت های سرگرمی تا بزرگترین سایت های خبری آنلاین از وردپرس استفاده می کنند. بیش از 60 میلیون نفر وردپرس را انتخاب کرده اند تا وب سایتشون احساس خونه رو بهشون القا کنه.

در سال 2003 وردپرس با استفاده از یک بیت کد با کاربرانی که تعدادشون کمتر از انگشت های دسته برای تمایل به زیبایی و نشر سیستمی معماری شده شروع به کار کرد، از آن زمان به بعد بزرگترین ابزار وبلاگ نویسی میزبانی در جهان با توجه به اینکه در میلیون ها سایت استفاده می شود و روزانه ده ها میلیون نفر آن را می بینند شد. وردپرس یک پروژه منبع باز است به این معنی که صدها نفر در سراسر جهان روی آن کار می کنن ، همچنین به این معنی که شما می توانید از آن برای هر نوع سایتی و بدون پرداخت هزینه مجوز و تعدادی دیگر از آزادی های مهم استفاده کنید. وردپرس به عنوان یک سیستم وبلاگ نویسی آغاز شده ، اما امروزه به عنوان سیستم مدیریت محتوایی کامل از طریق هزاران پلاگین و ویدجت و تم ها مورد استفاده قرار گرفته است، وردپرس تنها به تخیل شما محدود میشه.

برای دریافت فایل منبع WordPress به سایت https://wordpress.org یا https://wordpress.com مراجعه کنید و آخرین نسخه به روز شده رو دانلود کنید و روی سیستم خودتون بارگذاری کنید.

 

 طراحی وب سایت مهتاب نور از صفر تا صد 

www.mahtabnoor.com


استاپ موشن چیست؟

همان‌طور که گفتیم در انیمیشن‌های معمولی، تصاویر دوبعدی یا مدل‌های سه‌بعدی به‌طور پی در پی پشت هم نمایش داده می‌شوند تا یک تصویر متحرک شکل بگیرد. اما در استاپ موشن از اجسام، عروسک‌ها و مدل‌های واقعی برای ساخت انیمیشن استفاده می‌شود. مثلا یک عروسک را روی میز قرار می‌دهند و سپس از یک زاویه مشخص از آن عکس می‌گیرند. بعد اجزای بدن عروسک را کمی حرکت می‌دهند و دوباره عکس‌برداری می‌کنند. این کار آنقدر ادامه پیدا می‌کند تا در نهایت فریم‌های لازم برای ساخت یک تصویر متحرک آماده شوند.

برای ساخت Stop Motion معمولا از عروسک‌هایی استفاده می‌‌کنند که دارای مفاصل متحرک باشند تا بتوان حالت‌های مختلفی به بدن آنها داد. همچنین عروسک‌های خمیری و لگو نیز در این تکنیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قدمت استاپ موشن را می‌توان با قدمت سینما برابر دانست. از همان ابتدا که صنعت سینما پا گرفت، فیلمسازها برای آنکه بتوانند برخی سکانس‌ها را فیلمبرداری کنند، نیاز به حرکت دادن اشیاء در محیط داشتند و همان موقع ایده استفاده از استاپ موشن در ذهن آنان شکل گرفت. اولین تلاش برای ساخت استاپ موشن هم برمی‌گردد به Humpty Dumpty Circus محصول سال ۱۸۹۷ که در آن آلبرت اسمیت و جی. استوارت بلکتون از همین تکنیک برای به حرکت درآوردن یک سیرک عروسکی استفاده کردند. فکرش را بکنید که این سکانس در آن زمان چقدر جادویی به نظر می‌رسید!

بعدها استفاده از استاپ موشن در سینما رونق بیشتری گرفت و فیلمسازها، هر چیزی را که نمی‌توانستند به‌صورت عادی فیلمبرداری کنند، از استاپ موشن به جای آن استفاده می‌کردند. فیلم‌هایی مثل King Kong (محصول سال ۱۹۳۳) و The Lost World (محصول سال ۱۹۲۵) از قدیمی‌ترین نمونه‌های استفاده از استاپ موشن در سینما هستند. پس از آنها نیز این تکنیک در فیلم‌های معروف و موفقی چون مجموعه جنگ ستارگان (Star Wars) و نابودگر (The Terminator) مورد استفاده قرار گرفت.

 یکی از معروف‌ترین انیمیشن‌هایی که با تکنیک استاپ موشن ساخته شده است


 


چگونه یک استاپ موشن ساده بسازیم - بهترین ها - تماشا

کسب مقام نخست در ساخت استاپ مشن با موبایل / دربین دبیرستان های تهران


 

barbodojani1380@gmail.com

Computer engineering

University in Tehran